-

Hej och välkommen till min hemsida!

Jag heter Angelica Andersson och är 34 år gammal. Jag bor i Fredros, Värmland tillsammans med min man Jonas och våra 4 barn. Min dotter Ebba på 8 år, Jonas pojkar Erik 6 år och Alve 4 år, och våran lilltjej Wilma som föddes i juni 2017.
Vi har 6 jakthundar hemma just nu. 4 Jack Russell Terrier som används till grytjakt på räv och grävling, en Schillerstövare som används till räv och allt övrigt rovvilt och en Norsk Älghund Grå som används framförallt till älg och grävling.

SEJ(gs)Ch Russelskogens King Jacko, som är en 11 år gammal Jack Russell Terrier. Han används mycket framgångsrikt till grytjakt på räv och grävling, och som eftersökshund i gryt. Men även lite smått som kortdrivare/stöthund på klövvilt.

Jackos dotter FI(g)Ch  SEJ(g)Ch Vitsuddens Hera "Märtha", som är en 6 år gammal Jack Russell Terrier. Även hon användas till grytjakt på grävling och räv, men även till eftersök på klövvilt. Russling Ines, egen uppfödning och dotter efter vår Märtha. 
Hon ska jagas in under hösten vintern 2017/2018. Ska bli kul att se vad hon går för!Och så har vi Schillerstövaren SEJ(räv)Ch SEUCh NUCh CIB RR Tjabo 8 år. Han används framförallt till räv. Men jagar det mesta! 
Soffgris hemma, fullt ös i skogen!

Jag har sedan barnsben haft ett intresse för djur, hundar, natur och jakt. Min första hund, en Jack Russell såklart! Skaffade jag för 14 år sedan, 2003. Sedan har det rullat på med fler Jack Russell, valpkullar och så småningom även stövare. Har haft stövare sedan 2008, av raserna Schiller, Smålänning och Finne.

Större delen av min fritid ägnar jag åt hundarna och jakten, och då främst till grytjakten och stövarjakten.
Under sommarhalvåret när jakten ligger vilande brukar det bli en hel del besök i diverse konstgryt för träning och prov, ägnar även en hel det tid åt att lägga viltspår för träning och att gå prov. Och någon utställning och rasspecial.
En och annan skyddsjakt brukar det även bli, både fällfångst, men även uppdrag för hundarna under hus/uthus/sommarstugor.Hoppas vi ses framöver under ett valpköp / vid en utställningsring / i skogen / vid ett gryt / eller någon helt annanstans!   

                   //Angelica