-
RSS Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Jakt med Schiller
Årets sista släpp
Säkerheten själv!
Lyckad förmiddag i Sutterhöjden
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?!?

Kategorier

Grytjakt
Jakt
Konstgrytet
Övrigt
Utställning
Valpar
Viltspår
drivs av

Kennel Russling's Blogg

Klippning och trimning....

I måndags kom Robert och Andreas tillbaka med monstret (Boss). Det hade tyvärr inte blivit någon  jakt för honom, bara ett eftersök på räv. Blev bara räv i gryt, inga grävlingar, och då använde dom sig av Alf, Roberts fox.

Satte igång med klippning av Boss direkt på måndags kvällen, men det blev inte riktigt färdigt, så det sista gjorde jag igår kväll. Blev ganska bra! Ser för tillfället ganska elegant ut .-). Måste ju va fint inför lördagens utställning i Strängnäs! Hoppas på en 1:a, men det är nog mest troligt att han får en 2:a... Men vi får se.
Mest överraskande med hela klippningen var att Boss gick med på det. Trodde han skulle offra livet för att slippa, men han låg faktiskt och njöt och snarkade :-)

Idag var det dags för Grys trimmning. MYCKET päls! Tog ett antal timmar (är ju inget proffs...),men hon blev nog också ganska bra i slutändan. Bättre än förut i alla fall :-).
Hoppas på en bra placering med henne i Strängnäs. Ska ställa ut henne i jaktklass, precis som Boss. Sedan ska vi va med i Anna Wilssons avelsgrupp för Kennel Vitsudden. Vi hoppas på en riktigt bra placering där också!

Jonas har ägnat dagen åt att byta till nya däck på bilen och att slipa knivar inför älgjakten åt oss (och andra). Tog med köksknivarna också. Välbehövligt! Nu kan vi nog skära tomat igen...

0 kommentarer på Klippning och trimning....:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment