-
RSS Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Jakt med Schiller
Årets sista släpp
Säkerheten själv!
Lyckad förmiddag i Sutterhöjden
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?!?

Kategorier

Grytjakt
Jakt
Konstgrytet
Övrigt
Utställning
Valpar
Viltspår
drivs av

Kennel Russling's Blogg

Maja

I går (fredag) va vi iväg och släppte Maja för första gången. Har tyvärr inte kunnat släppa henne tidigare pga av att vi fortfarande inte har någon bil... Hoppas den blir fixad snart! Man blir ju helt handikappad när man är utan...

Vi var ute ca klockan 8, och vi valde att släppa där vi vet att det brukar finnas mycket räv. Och älg var skjutna förra helgen, så det borde finnas godsaker kvar. Maja var pigg och glad, förstod precis vad det var vi skulle göra och kutade iväg som ett jehu direkt :-). Så långt så väl...

Vi gick i drygt 4 timmar, Maja ca 1,5 mil utan ett enda upptag, rotade bara med en skogshare en bra stund, hon har troligen bara drivit fälthare förut. Hm, man börjar ju fundera.... Är hon nåt att ha? Driver hon överhuvudtaget? Där vi gick BORDE det finnas räv! Men konstigare saker har ju hänt....

Hon hade i alla fall ett godkänt sök, ca 200-250 meter. Och det borde ju bli bättre, ju bättre konditionen blir, och ju smalare hon blir och ju fler gånger hon blir släppt. Man kan ju utan att överdriva, påstå att hon behöver BANTA! Och hon har inte blivit jagad alls denna säsongen...

I morgon blir det ett nytt försök! Det ska tydligen komma snö tidigt till morgonen och hela dagen i morgon. Spårsnö! Ska bli riktigt kul att se vad hon pysslar med då!

0 kommentarer på Maja:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment