-
RSS Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Jakt med Schiller
Årets sista släpp
Säkerheten själv!
Lyckad förmiddag i Sutterhöjden
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?!?

Kategorier

Grytjakt
Jakt
Konstgrytet
Övrigt
Utställning
Valpar
Viltspår
drivs av

Kennel Russling's Blogg

Hittade i alla fall ett gryt.....

Idag gick jag ut med Maja för 5:e gången. Klockan 7 va jag ute och släppte, med i bilen va självklart Jacko. Gick på räv ett par gånger och hare en gång, MEN inte ett enda upptag. Va ute med henne i 5 timmar, och hon avverkade nästan 2 mil på mer eller mindre bra sök. Verkar inte så lovande, men just nu är hon i full gång med att löpa så man kan ju hoppas att det bättrar sig... Får helt enkelt vänta en vecka eller två med att släppa henne nu. Bara så himla typiskt när det ÄNTLIGEN kom spårsnö! Får gå ut och kolla några gryt med Jacko i stället :-).

När jag kom tillbaka till bilen tänkte jag att jag skulle rasta Jacko eftersom han hade suttit där ganska länge. Skulle bara gå en liten sväng så att han fick springa lite. Lastade in alla grejer i bilen och slängde på astron på Jacko, i fall han skulle dra i väg åt något håll. Han tog sig några sökturer, som vanligt gick det i hundrasjuttio.

Rätt som det va så var han försvunnen från pejlen, bara ett frågetecken. Jävla skit tänkte jag! Började springa åt det håll som han hade gått och där pejlen tappat kontakten med Jacko. Och mycket riktigt, ett gryt! Men Jacko va utom synhåll, bara att lägga sig ner och lyssna. Ingen kontakt tack och lov! Efter en kort stund kom han ut ur ett hål, för att sedan dyka ner i ett annat direkt, att jag skrek som en tok spelade tydligen ingen roll. Med en dyr astro runt halsen, som inte direkt är grytanpassad och ingen bössa eller revolver med mig, så var jag inte direkt upplagd för grytjakt... Troligen ingen hemma, för efter ett tag så kände han sig nöjd med att bli kopplad. Men den roliga nyheten var i alla fall att vi hittat ett nytt gryt! Bara att lägga in på pejlen och ta sig tillbaka mot bilen.


0 kommentarer på Hittade i alla fall ett gryt.....:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment