-
RSS Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Jakt med Schiller
Årets sista släpp
Säkerheten själv!
Lyckad förmiddag i Sutterhöjden
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?!?

Kategorier

Grytjakt
Jakt
Konstgrytet
Övrigt
Utställning
Valpar
Viltspår
drivs av

Kennel Russling's Blogg

Första slädturen!

I går blev första turen med släden. Eller ja, släde och släde... En ny rosa fin pulka som Ebba fick i julklapp av morbror Marcus, numera ihop satt med upphittade hundskaklar. Blev riktigt bra faktisk! Nu är problemet hundpromenader, vinter och Ebba löst! Inte riktigt bra med så mycket snö och barnvagn, går VÄLDIGT tungt.
Tråkigt bara att man aldrig kan gå ut, det är ju så kallt jämt....

Först ut att prova skapelsen var Maja, och det gick förvånansvärt bra. Hon tyckte det var lite läskigt först, trodde nog pulkan skulle komma i fatt henne. Med på första promenaden var naturligtvis Jacko :-), de andra fick stanna hemma denna gång, tänkte att det var lugnast så i fall det skulle hända nåt med släden. Inte så lätt att hålla ordning på allt och alla då. Med promenaden blev ju lyckad så nästa gång får "alla" bli med :-). Ebba tyckte verkligen att det va SKITROLIGT med hundsläde!

Gott nytt år till alla förresten!! :-)

1 kommentar på Första slädturen!:

Kommentarer RSS
Jennie on den 5 januari 2011 23:21
Ser ut som att saker löser sig bra! :) Lycka till ute i snöskogen.
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment