-
RSS Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Jakt med Schiller
Årets sista släpp
Säkerheten själv!
Lyckad förmiddag i Sutterhöjden
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?!?

Kategorier

Grytjakt
Jakt
Konstgrytet
Övrigt
Utställning
Valpar
Viltspår
drivs av

Kennel Russling's Blogg

Skabbräv

Vi vaknade som vanligt här om morgonen, gick upp, gjorde i ordning oss själva och Ebba, gick ner och gav hundarna mat och gick ut med dom, sen var det dags för våra frukost. Sedan började jag att städa upp köket och Jonas plockade undan frukosten från vardagsrummet. Efter en lite stund kom Jonas och viskade; ta hundarna, det står en räv på åteln!!
 
Jag smög ut till vardagsrummet och kikade ut genom fönstret, och visst, det stod en räv i gärdeskanten och kollade mot åteln. Att flera av hundarna stod i hundgården och gallskek brydde den sig inte om...
 
Jonas tog sig upp på övervåningen efter bössan och smög sedan ut, jag försökte få hundarna att vara lugna, tysta och hålla sig borta från föstret ut mot åteln. Under tiden såg jag att räven smög sig fram mot åteln, och då såg jag, en skabbräv, inte konstigt att den kom så här på dagen. Nu väntade jag bara på skottet. Och efter en kort stund kom det, och som på beställning blev hundarna TOKIGA!

0 kommentarer på Skabbräv:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment