-
RSS Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Jakt med Schiller
Årets sista släpp
Säkerheten själv!
Lyckad förmiddag i Sutterhöjden
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?!?

Kategorier

Grytjakt
Jakt
Konstgrytet
Övrigt
Utställning
Valpar
Viltspår
drivs av

Kennel Russling's Blogg

Tullgarn 2012

I fredags förmiddag packade jag bilen och rullade mot Tullgarn och Swedish Game Fair. Efter en mycket trevlig fredagskväll och övernattning i stuga på en camping strax utanför Trosa va det på lördags morgonen dags att ta sig till Jack Russelklubbens/Grythundklubbens monter och ställa i ordning. Med mig hade jag Jacko, Märtha, Twix och lilla Gytha. 

Gjorde i ordning en hage av kompostgaller som Jacko, Märtha och Gytha kunde vara i. Där kunde folk komma fram och titta och klappa på dom. Vilket verkade vara mycket uppskattat av både folk och hundar!

Montermagneten Gytha!
Foto: Kim Skanslie

Det blev i alla fall några korta stunder i montern mellan allt vi deltog i...

Twix fick testa radiostyrd gris! Vilket han tyckte va riktigt kul!!
Han va lite osäker i början, mest på om han verkligen fick skälla, men det släppte rätt fort när jag sa att han va duktig. Sen ville han helst inte sluta istället...

Filmat av: Kim Skanslie.
Du behöver en Flash Player för att kunna se detta
twix.m4v
Höjdfallets Twix skäller permobil-vildsvin!
Terrierrace blev det för samtliga terrier. Två gånger dessutom, både klockan 11 och klockan 16. Jacko och Märtha gjorde sitt bästa! Dessvärre va inte Twix riktigt med på noterna och kom efter i starten båda gångerna, lite synd då han va den enda som har en chans mot de högbenta russlarna... Med allihop tyckte i alla fall att det va riktigt kul! Och de va betydligt mer taggade vid andra försöket! Jacko gick åtminstone till semi i det andra racet, alltid nåt... 

Rasparad blev det med alla hundarna också. Jacko, Märtha och Twix i terriergruppen. Och lilla Gytha bland stövarna, hon var dessutom dagens enda schiller!

Dagens roligaste aktivitet var nog apporteringstävlingen med Jacko (!)

Foto: Kim Skanslie
En vattenapportering och en landapportering var det som gällde, han gjorde sitt bästa, men han är ju en grytterrier, och vad har man att komma med mot retriverna? Men han var åtminstone inte dagens sämsta hund, och klart underhållande, både för domare och publik!
Foto: Kim Skanslie0 kommentarer på Tullgarn 2012:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment