-
RSS Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Jakt med Schiller
Årets sista släpp
Säkerheten själv!
Lyckad förmiddag i Sutterhöjden
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?!?

Kategorier

Grytjakt
Jakt
Konstgrytet
Övrigt
Utställning
Valpar
Viltspår
drivs av

Kennel Russling's Blogg

Jag fick i alla fall se delfiner (onsdag 15/4)

Idag blev jag hämtad vi 3-tiden på morgonen vid boendet.
Mötte upp en till som skulle med ut, sen åkte vi och släppte. Kände oss väldigt säkra på rävdrev! Speciellt med tanke på tiden.
Blev 3-4 timmar i skogen, Tjabo jobbade på rätt så bra. Men allt vi fick till va 3 hardrev. Kunde blåsa av honom efter bara några minuters drev. Kollade ett par gryt också, men dom va helt döda.

Rätt misslyckad morgon. Men vi fick ju frisk luft och motion. Och Tjabo ca 1,4 mil i benen. Även terrierna va med ut. Och dom va nog gladast av oss alla.

Tillbaka till boendet för lite fukost och sömn, för både mig och hundarna. 
Blev hämtad vid 15-tiden igen. För nytt släpp med Tjabo, denna gång ute på en ö. Ett gäng passkyttar slöt upp. Både undommar och rutinerade jägare.
Men tyvärr va det helt sterilt! Dessutom syntes det på Tjabo att han börjar bli trött. Och så har han lite ont i tassarna, eller snarare klorna. Sen va det inte helt lätt att springa, speciellt inte med strumpor. Va blank betongskare!

För att få se terrierna jobba lite grann åkte vi ut till kusten, vid ett färjeläge och skäppte dom på mink. Efter lite letande hittade tillslut Jacko mink. Tyvärr va det inte mycket att göra nåt åt. STORA sten och många långa håligheter. Låg i en stenbrygga, med tillverkad ditforslad sten, ca 30 m hög. Men dom fick i alla fall jobba lite.
Det roligaste va att jag fick se delfiner, på riktigt nära håll.

Du behöver en Flash Player för att kunna se detta
Delfiner. Troms-Nordreisa.


Tillbaka till boendet för lite mat, för både mig och hundarna.
Alla hundarna är ganska trötta nu, och nöjda.
I morgon blir det troligen vilodag, och det behöver verkligen Tjabo! Och förmodligen flytt till ett annat boende. Skadefelling med stövare är slut här, men vi kan fortsätta i ett annat område resten av veckan.0 kommentarer på Jag fick i alla fall se delfiner (onsdag 15/4):

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment