-
RSS Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Jakt med Schiller
Årets sista släpp
Säkerheten själv!
Lyckad förmiddag i Sutterhöjden
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?!?

Kategorier

Grytjakt
Jakt
Konstgrytet
Övrigt
Utställning
Valpar
Viltspår
drivs av

Kennel Russling's Blogg

Hemma igen... (söndag 19/4)

Blev inget tidigt morgonsläpp sista dagen heller. Skitvädret fortsatte hela natten och dagen efter. Men jag fick i alla fall lite sovmorgon.
När jag vaknade tog jag hand om hundarna, och fick mig lite frukost. Sen va det bara att börja pcka ihop alla grejer, vilket tog en stund, känns som att jag hade spridit ut mig över hela huset.

Sa hej då, sedan rullade vi mot Tromsö, klockan va då strax efter 15.
Mitt plan skulle gå 20.55 från Tromsö flygplats. Vi va där i god tid, så denna gång slapp jag stressa. Sen är ju flygplasten där mycket mindre. Rätt så gött faktiskt.

Men inte helt oväntat så va inchekningen inte helt smärtfri denna gång heller. Dom ville nämligen ha betalt?! För VAD undrade jag?? För hundarna. Öh...?? Men dom har jag ju betalt för, tur och retur i Oslo, ser ni inte det på datorn?! Nej det gjorde dom inte tydligen. Dom ville se kvitto. 
Ingen hade sagt åt mig att spara nåt kvitto för hemresan!
Bara att börja rota igenom hela packningen, för att se om jag råkat spara nåt. 
Och TILLSLUT hittade jag ett ynka litet kvitto, i plånboken, som dom blev nöjda med! PUST! Allt klart, och hundarna inlämnade!

Gick och strosade runt lite innan gaten öppnade. När vi skulle kliva på fick jag se att andra höll i bordning kort. Fan också! Började febrilt fundera på VART jag hade mitt, och OM jag hade fått nåt nere vid inchekningen?! Men kom fram till att det hade jag faktiskt INTE! Dom nöjde sig som tur va med mit Eurobonus kort. ÄNTLIGEN ombord.

Men resan hem va inte helt behaglig. Det skakade, kastade och tippade. Funderade ett par gånger på om vi kanske skulle störta. Och så undrade jag hur hundarna hade det egentligen.

Fick svaret på det när jag stod vid bandet och väntade på min väska, då skickade dom ut burarna med hundarna från specialbagaget. Märtha va superstressad, men grabarna såg i alla fall betydligt lugnade ut. Men hun lugnade ner sig när jag gick bort till dom. 

När jag hade fått ordning på hundar och bagage gick vi ut och försökte hitta rätt buss till parkeringen.
Inte heller denna gång fick jag någon hjälp med allt bagage, utan en snäll medpassagerare hjälpte till. 
Men sen gick det rätt så bra. ÄNTLIGEN på väg från Gardemoen! Och jag kan konstatera att flygplatser INTE är min grej!! Tur hundarna tar det hela med ro.

Resan hem gick bra. Såg 5 rävar på vägen, verkar va ett väldigt spring på dom nu. 
Ca halv 3 parkerade jag hemma. Lång resan, gött att äntligen va framme. Men inte lite gött att va hemma. Hade GÄRNA stannat mycket längre! Jag kommer GÄRNA tillbaka!!

Nästa inplanerade resa blir i november, då är det ett nytt ungdomsläger. Men tror det skulle va lite längre söder ut då, närmre Tromsö.

Ett STORT och SPECIELLT TACK till OTTAR för hämtning i Tromsö, helgen och ungdomslägret, MORTEN för jakten under veckan, all bilkörning och mat, och KIRSTI och VIGGO för att ni så generöst öppnade erat hem för mig och hundarna!!!

Nu väntar vi med spränning på besked om Emma, Jack Russell tiken Jacko parade!0 kommentarer på Hemma igen... (söndag 19/4):

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment