-
RSS Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Jakt med Schiller
Årets sista släpp
Säkerheten själv!
Lyckad förmiddag i Sutterhöjden
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?!?

Kategorier

Grytjakt
Jakt
Konstgrytet
Övrigt
Utställning
Valpar
Viltspår
drivs av

Kennel Russling's Blogg

Jippi!!

På lördagskvällen kom mamma hem igen från Eskilstuna. Och hon hade med sig världens gidaste kebabpizza när hon kom hem! Tack morfar!
I går söndag tog vi en liten söndagsutflykt till Råda och tillbaka. Här en bild uppe från Rådaåsen ut över Hagfors. Man kan till och med se höghusen! Blev inget cykelpass med hundarna som jag hade tänkt, va pissväder, med omväxlande sol och regnskurar.

Soffmys med mamma och alla hundarna.
Vi lyxade till det med hembakad hallon/blåbärspaj och hemgjord vaniljsås till. Mums!Cykelpasset fick bli idag istället. Samma runda som häromdagen. Gött att köra på skogen! Blev även idag ett litet bad för terrierna. Sen har dom varit gött trötta resten av eftermiddagen/kvällen. Så då fick jag städa lägenheten ifred när jag kom hem.

Gulligt sällskap på toa!
FINJ(g)Ch SEJ(g)Ch Vitsuddens Hera "Märtha"Bästa överraskningen låg på dörrmattan när vi kom hem! Nya licensen på revolvern! Gick JÄTTEFORT!! Betalade 29e april!? Första gången tog det ca 3 månader. Men går kanske fortare när man söker om...? Så nu har jag den i 5 år till. 
Gött! 

Hämtade Ebba på dagis på eftermiddagen idag.
Märtha va glad att Ebba hade kommit hem igen! Hon har alltid, ända sen Ebba va liten, tagit "hand om" henne. Dom passade på att ta en lite tupplur tillsammans i soffan.
Vi tog en liten kvällspromenad alla tillsammans som vi brukar. Selma hittade en pinne på hemvägen som matchar hennes ego! Höll nästan på att bryta av den eleganta svanhalsen för att hon skulle bära på den.

0 kommentarer på Jippi!!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment