-
RSS Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Jakt med Schiller
Årets sista släpp
Säkerheten själv!
Lyckad förmiddag i Sutterhöjden
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?!?

Kategorier

Grytjakt
Jakt
Konstgrytet
Övrigt
Utställning
Valpar
Viltspår
drivs av

Kennel Russling's Blogg

Äntligen är sommaren här!

Tjoohoo, över 20 grader mitt på dagen idag! Äntligen är sommaren och värmen här! Till och med Ebba reagerade. Hon sa, "man kan ju ha skjorts på sig nu?!" Även mycket uppskattat av hundarna, som passar på att sola så mycket dom orkar.

Det är ju en kort tid det är så här nu, snart är hösten här igen. Men då börjar ju jakten igen. Det ser vi verkligen fram emot!! Och för att stilla den värsta rastlösheten bland hundarna (och mig själv...?) så fortsätter vi med cykelträningen. Idag fick det bli två rundor med 2 hundar per gång, istället för allihop. Selma har nämligen fått en ide att hon ska döda framdäcket på cykeln?! Ja TERRIER, det är verkligen en sort för sig!! Och när Märtha är med samtidigt så blir det än värre. Så jag måste korrigera henne för det nu innan jag kan köra alla samtidigt igen. Vilket jag hoppas kommer funka snart igen! Blir mycket cykling annars. Speciellt eftersom jag hade tänkt börja köra lite längre pass med snart. Men kommer som sagt även varva det med lite simning. Och så blir det helt säkert nåt varv på agilitybanan!
Fick en rolig hälsning från en valpköpare. Dom har en Jack Russell från D-kullen, Donna. Hon är efter Jacko och Gry (en tik jag hade tidigare). Jätteroligt! Fick även en fin bild.


0 kommentarer på Äntligen är sommaren här!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment