-
RSS Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Jakt med Schiller
Årets sista släpp
Säkerheten själv!
Lyckad förmiddag i Sutterhöjden
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?!?

Kategorier

Grytjakt
Jakt
Konstgrytet
Övrigt
Utställning
Valpar
Viltspår
drivs av

Kennel Russling's Blogg

Härlig tid!

Efter att ha tagit det ganska lugnt under veckan, med mest bara lite promenader, njutit av att kunna vara ute, lagat mat och Ebba har lekt med kompisar. 

Så blev det lite mer att göra idag istället. Har varit och lånat gräsklipparen av världens snällaste Morgan. Va verkligen dags att klippa! Typ "knähögt". Men nu är det fint igen, lagom tills mamma kommer hem imöra, trist för henne att börja med att klippa gräs. Jacko blev helt lyrisk när jag drog igång klipparen!! Han skulle absolut åka! Nää, han är inte som andra hundar... Har väl blivit helt "möljöskadad" när han har varit med och jobbat i så många år. Men va samma då, satt hellre och åkte på klipparen, än sprang runt på gräsmattan.

Tog morgonpromenaden i Dalen i Sunnemo, då passade vi på att ta några kort på Tjabo. Tråkigt nog har jag ingen bra kamera att ta med nu. Jag har nämligen sålt min iPhone 5S, så får nöja mig med att låna Ebbas gamla Xperia så länge. Jag väntar på att få hem en Runbo telefon. Byter pga b-barken, pejlen jag har till Tjabo. Den används via mobilen, och iPhonen har inte funkat så bra till det tyvärr.


På kvällen hade vi mys med tacos, Ebbas val av fredagsmat. Och självklart lösgodis. Och hundarna fick varsitt tuggben, mums!
Jag tog en cykeltur på kvällen med Märtha och Tjabo, blev ca 1 timme. Låg på ca 14 grader när vi drog iväg, så det va rätt ok. Annars har det varit varmt länge nu på kvällarna. Jacko ville inte med, och Selma sprang ganska mycket under långpromenaden vi va på under dagen, så hon fick nöja sig ändå.
Nästan tillbaka såg jag 2 st bävrar som va ute och simmade i dammen, STORA va dom!


0 kommentarer på Härlig tid!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment