-
RSS Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Jakt med Schiller
Årets sista släpp
Säkerheten själv!
Lyckad förmiddag i Sutterhöjden
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?!?

Kategorier

Grytjakt
Jakt
Konstgrytet
Övrigt
Utställning
Valpar
Viltspår
drivs av

Kennel Russling's Blogg

Det blir inte alltid som man tänkt...

Igår åkte vi till farmor och farfar för att låna båten och åka till ön och tälta igen. Den här gången va det Tjabo och Selma som fick bli med. Jacko och Märtha fick va kvar hemma hos mamma. Vi fick mat och fika som farmor gjort innan vi skulle åka. Sedan packade vi allt i släpkärran till gräsklipparen och åkte ner till sjön. När allt va i båten knuffade farfar ut oss och vi startade motorn och drog iväg. 

Men vi kom bara ca 300 m, sedan började motorn krångla, sedan dog den helt. Rodde tillbaka till bryggan till farfar som stod kvar och väntade. Fick inget mer liv i motorn.
Vi åkte tillbaka upp till garaget med motorn, grejerna fick va kvar i båten så länge. Då kom farfar på att han har en till, en gammal, inköpt nån gång på 60-talet, av min gammelfarfar! Vi provade att starta den uppe på gården, och jodå, den gick så fint! Nöjda och glada åkte vi ner till sjön och hängde på den motorn istället. Sa hej då igen och startade, den gick så fint så, men nu snurrade inte propellern?! Va fan?!
Ja ja, det blev till att ro ändå tillslut. 

Efter knappt en timme va vi framme vid ön. Släppte ur hundarna, Tjabo trodde knappt sina öron när han fick varsågod att va lös! Båda stack iväg dom raketer. Jag gjorde fast båten. Men hann inte mycket längre än så innan en gubbe kom och viftade i armarna?! Suck, ön va redan upptagen, dessutom hade han en golvmopp (läs hund...) med sig. Bara att ro tillbaka....
Väl framme vid farmor och farfars brygga fick vi hjälp upp med grejerna igen. Sen blev det att sova i deras gäststuga. Vi orkade inget mer för dagen. Trötta och besvikna! Jaa, det blir inte alltid som man tänkt...
Nu har valparna efter Jacko och Emma öppnat ögonen!
Men bara hanarna än så länge...
Jättesöta blev dom!0 kommentarer på Det blir inte alltid som man tänkt...:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment