-
RSS Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Jakt med Schiller
Årets sista släpp
Säkerheten själv!
Lyckad förmiddag i Sutterhöjden
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?!?

Kategorier

Grytjakt
Jakt
Konstgrytet
Övrigt
Utställning
Valpar
Viltspår
drivs av

Kennel Russling's Blogg

Ja pengar är inte svårt att göra av med när man har hundar!

Idag blev det en biltur till Mjönäs Djurklinik för att vaccinera Selma inför utställningen i Ransäter den 25e. Det har inte blivit av tidigare. Men nu är hon i alla fall fixad och klar! Men hon behöver klippas sen inför utställningen, dock har jag ingen rakapparat. Får se hur jag ska lösa det, finns kanske att låna av någon?! Och JA, hon ÄR släthårig. Men någon konstig människa fick visst för sig att släthårsfoxarna ska klippas, så nu är det så.

Och så köpte jag mat till Jacko för ett par månader på en gång hos veterinären. Han äter numer Vom Og Hundemat - Taste Kyckling, den innehåller BARA kyckling. Han verkar fungera bra på den och är även jättebra i magen. Förut gav jag honom Hill´s Prescription Diet Z/D. Matkostnaden är HALVERAD i och med foderbytet! Verkligen positivt! Anledningen till bytet är att Hill´s kommer sluta tillverka sorten jag har använt, och då började jag kika på alternativ, och fastnade för Vom Og Hundemat.
Har räknat och klurat lite. Kommer eventuellt bli ett byte även för de andra också framöver... Men blir i så fall en av deras varianter som heter "Active -med lax".

Ringde och bokade tid för Märthas ögonlysning idag. Tyvärr gör dom inte det i Mjönäs, så det får bli Ulvsby istället.
Torsdag den 9e kl 17.15 fick vi tid. Det är bara att hålla tummarna att hon är U.A!! Skönt att få det gjort. Det är inför parningen. Som verkar dra uuuuuut på tiden. Jag väntar OTÅLIGT på att hon ska börja löpa!


0 kommentarer på Ja pengar är inte svårt att göra av med när man har hundar!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment