-
RSS Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Jakt med Schiller
Årets sista släpp
Säkerheten själv!
Lyckad förmiddag i Sutterhöjden
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?!?

Kategorier

Grytjakt
Jakt
Konstgrytet
Övrigt
Utställning
Valpar
Viltspår
drivs av

Kennel Russling's Blogg

Eftermiddag vid sjön

När jag vaknade idag gick jag ut och kikade på termometern i köket. 28 grader i skuggan idag med! Då bestämde jag mig rätt fort att det fick bli en tur till sjön idag!
Efter morgonrundan idag slängde sig Märtha i skuggan utanför porten?! Hon va överhettad, och det kan man ju förstå. 28 grader, sol och asfalt!

Åkte hem till farmor och farfar, dom bor vid sjön och har egen badplats med brygga. Perfekt när man vill ha hundarna med. Tyvärr är det väldigt nära vägen, så man får passa dom noga. Men dom håller sig som tur är helst i vattnet eller på bryggan där man själv är.

Först ut va Jacko och Märtha. Det går tyvärr inte att ta alla samtidigt, mest beroende på Jacko. Han blir helt sjövild när det är vatten inblandat, och han "smittar av sig" på de andra två terrierna. Bland det bästa Jacko vet är att vattenapportera, så det fick han göra. Hade med en dummie som flyter. En ganska stor, så att han ska se den. Hans syn är ju inte va den en gång va...
Dessvärre blir han ALDRIG nöjd! Utan man får ge sig när man ser att han börjar frysa. 
Även Märtha tycker det är roligt att apportera, men är långt ifrån lika duktig som Jacko. Sen kommer hon inte tillbaka med leksaken, utan hon springer och gömmer sig och ska döda den.
Tyvärr blev det inga bilder på dessa 2, det är fullt upp bara att hålla ordning på dom.

Upp med första paret till bilen, sedan va det dags för de andra två. Dom som är lite lugnare. Ja Tjabo tycker ju inte ens om vatten. Hans åsikt är att man ska dricka det, inte bada i det!
Men Selma älskar verkligen vatten, och kan ta helt spontana simturer, utan att man kastar!
Det va riktigt varm och skönt i vattnet, skulle tippa på ca 22-23 grader. Så det blev bad för mig själv också. Och då passade jag på att tvångsbada Tjabo, så att han skulle få svalka av sig. Han verkade ändå tycka att det va ganska skönt efteråt. För då kan man ju ligga mitt i solen utan att dö av värmeslag. Så det gjorde han en lång stund ute på bryggan. Och Selma passade på att spana på badgästerna en bit bort på den allmänna badplatsen.

Provade en av leksakerna på Selma, och hon tyckte det va väldigt roligt att simma och hämta. Och hon kom och lämnade helt spontant!
Men nåt som va RIKTIGT OVÄNTAT va att Tjabo tyckte det va jätteroligt att vattenapportera?! DET trodde jag inte!! Säkert 10 ggr simmade han ut och hämtade.

Får nog bli en tur till sjön imorgon oxå. För det ska tydligen bli lika varmt då, ja resten av veckan.0 kommentarer på Eftermiddag vid sjön:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment