-
RSS Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Jakt med Schiller
Årets sista släpp
Säkerheten själv!
Lyckad förmiddag i Sutterhöjden
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?!?

Kategorier

Grytjakt
Jakt
Konstgrytet
Övrigt
Utställning
Valpar
Viltspår
drivs av

Kennel Russling's Blogg

Rävjakt i Troms - Dag 4 i Nordreisa

Sista kvällen på onsdagen blev man bjuden på ett par öl och så blev det jakt och hundprat.

Utsikten vid frukosten
Utsikten vid frukosten
Sliten stövare!
Sliten stövare!
Innan jag for passade vi på att ta kort på alla Russllarna tillsammans. Jacko, Emma, Vega och Brage.
Roligt minne att ha kvar sen. Blir säkerligen någon mer resa uppöver, men kan ju (tyvärr!) va sista chansen med Jacko med på bild med de övriga. Han börjar ju bli till åren.


Åkte vid halv ett tiden, 2 färjor blev det på väg mot Tromsö. Ganska gött att kunna ta en fika och ändå fortsätta åka. Faktiskt bara andra gången jag åker färja sen jag blev vuxen. Är ju nåt helt annat här i inlandet. Blev shopping på Jula och BIltema innan vi for till flygplatsen. Passade på att köpa några prylar till Ebbas adventskalender. 

Kom i väl god tid till flyget, så väntan blev ganska lång innan avgång. Passade på att ta en fika under tiden. Färden hem gick bra. Så även när vi kom till Gardemoen. Men det va på håret att bilen startade när vi kom till parkeringen! Hm... Är nog hög tid att kolla över bilbatteriet!


Igår blev även Märtha hämtad hemma hos Peter som har passat henne under resan. Hon blev glad att få följa med min mamma hem. Hon kommer tillbaka till oss imorgon lördag. Förmodligen kommer hon bli glad att få återförenas med sin flock igen.
STORT TACK TILL DIG PETER MED BARN SOM HAR PASSAT HENNE! Guld värt!

Jag kom hem vid 2-tiden inatt. Gick bra att köra, men lite halkigt va det. Speciellt sista biten. Sverige är inte lika generösa med saltet som Norge. Tror inte jag mötte en enda bil på hela vägen från Kongsvinger och hem. Dom flesta normala ligger väl och sover så dags.
Fick bli en ledig dag idag, kom inte i säng förrän 3-tiden, så det kändes inte aktuellt att gå upp tidigt och jobba. Kom hem senare än vad jag hade trott.

Även om jag gärna hade stannat längre känns det skönt att ha fått åka bort en sväng och ladda batterierna! Hundarna har sovit nästan hela dagen idag. Hela äventyret tar även på dom. Tjabo ser ut att behöva någon vilodag. Han har ju gått hyfsat hårt i 5 dagar. Får se om vi släpper på söndag igen kanske. Beror lite på hur isarna ser ut här hemma...

Ännu en gång, STORT TACK TILL OTTAR OCH TURA AS FÖR RESA, MAT mm!!
ÄVEN STORT TACK TILL KIRSTI OCH VIGGO FÖR BOENDE OCH MAT!!
ÄVEN MORTEN MED FAMILJ SKA HA ETT SÄRSKILT TACK FÖR JAKT, BOENDE, MAT OCH KÖRNING!!


0 kommentarer på Rävjakt i Troms - Dag 4 i Nordreisa:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment