-
RSS Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Jakt med Schiller
Årets sista släpp
Säkerheten själv!
Lyckad förmiddag i Sutterhöjden
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?!?

Kategorier

Grytjakt
Jakt
Konstgrytet
Övrigt
Utställning
Valpar
Viltspår
drivs av

Kennel Russling's Blogg

Skön dag på skogen hemma

Efter dagen i Koppom va det ganska skönt att sitta vid brasan på en vändplan och äta frukost på skogen hemma.

Hade hyfsade rävspår vid första åteln jag kollade. Men inte nog bra för att han skulle ta sig ann dom. Gick åt det hållet spåren drog iväg, men avbröt när jag kom ner till älven och fick se isen. Isen låg ca 5-10 m på varje sida längs älven, med snö på. Tjabo sprang omkring på den helt obekymrat! Livsfarligt!
Kopplade Tjabo och gick tillbaka till bilen och åkte vidare istället.
Åkte till nästa åtel jag gjort i ordning. Där hade det varit ganska bra trafik. Släppte Tjabo, men inget slag just runt åteln verkade riktigt het. Så har drog iväg på sök istället. Han hittade rävslag ganska direkt och började väcka. Efter ett ganska kort slagarbete kom upptaget! 
Men drevet blev tyvärr ganska kort, ca 15 min, sen gick räven i gryt!Jag tog bilen och åkte till närmaste väg där det gått in. Ca 500 m från vägen. Gick in och kollade hur det såg ut.

Här körde han in räven. En enkelpipa under en stor sten.
Såg ut som att det skulle kunna gå att spränga.


Jacko bråkade med räven i nästan 2 timmar! Men den ville INTE komma ut! Gick inte spränga, inte lura den och inte gräva. Vi fick ge upp tillslut!
Lite trist när bägge hundarna skötte sig så bra bara, speciellt Tjabo. Men vi får väl ta nya tag...Du behöver en Flash Player för att kunna se detta
Dagens gryträv som Jacko ligger inne och skäller på.


Fick bli ett släpp till med Tjabo efter gryträven. Mest för att jag behövde rasta brudarna, Märtha och Vega, som suttit i bilen hela dagen, och ta en fika. 
Inga bra slag och inget upptag. Vi åkte hem och la oss i soffan ett tag sen. Ändå hyfast nöjda med dagen.0 kommentarer på Skön dag på skogen hemma:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment