-
RSS Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Jakt med Schiller
Årets sista släpp
Säkerheten själv!
Lyckad förmiddag i Sutterhöjden
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?!?

Kategorier

Grytjakt
Jakt
Konstgrytet
Övrigt
Utställning
Valpar
Viltspår
drivs av

Kennel Russling's Blogg

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?!?

I torsdags fick jag ett samtal från djurskyddet på länstyrelsen. Dom hade varit hemma i Hagfors och knackat på, men jag va inte hemma och kunde öppna. Jag var i Arvika på jobb då. Därför ringde dom mig. Dom hade den 21/4 fått in en anmälan angående Jacko. Enligt anmälaren skulle Jacko ha så svåra skador i ansiktet att han inte kan äta eller andas ordentligt. Han uppgavs även vara så skarp att han ansågs olämplig som grythund.
Personen som har anmält mig är anonym, vilket jag tycker är jävligt fegt, att inte våga stå för det! Och om DU är med i min grupp här hoppas jag att du går ur den fort som faaan, om du inte redan gjort det, så du slipper se mer av mig och mina hundar!
Det värsta av allt är ju att anmälan helt saknar grund! Detta om Jacko stämmer inte, och det finns det flera hundra vittnen på! Och finns inte många hundar i detta land som har det bättre än mina! Alltså rör det sig ju om något annat.... Avundsjuka? Hämnd för nåt? Ja jag vet inte....

0 kommentarer på VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?!?:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment