-
RSS Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Jakt med Schiller
Årets sista släpp
Säkerheten själv!
Lyckad förmiddag i Sutterhöjden
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?!?

Kategorier

Grytjakt
Jakt
Konstgrytet
Övrigt
Utställning
Valpar
Viltspår
drivs av

Kennel Russling's Blogg

Säkerheten själv!

Idag lördag var vi inbjuda på rävjakt i Koppom. Men i vanlig ordning lyckades vi försova oss, kom ca 30 min sent. Men men, det brukar funka ändå.
Vi diskuterade lite vart vi skulle gå med de 3 hundarna, vart de 3 passkyttarna skulle ställa ut, vem som skulle gå med vem av våra 2 stövare mm. Det blev tillslut så att Jonas gick med Tjabo, jag med Elsa och Totte med sin blandstövare Balto.

Passkyttarna ställde ut och stövarna släpptes. Då var klockan ca 8.30. Balto gjorde ett kortare "fös" på okänt drevdjur. Inte långt efter började Tjabo väcka, och efter ett kort slagarbete kom upptaget, 8.45! Och vilket drev han gjorde sen! Det buktade väldigt fint! Jag tror alla va riktigt nära vid något tillfälle, och ett par hade skottchans. Tillslut tog Mats tillfället och fällde drevräven! Efter ganska precis 3 timmars drev och nästan 4 mil. Verkligen ett riktigt kanondrev av Tjabo!!


Efter jakten blev det samling kring brasan med korvgrillning och samtal om jakten. Jag tror de flesta var nöjda med dagen.

Stort tack till Totte för idag, och resten av "gänget i Koppom" som var med idag! 
Alltid trevligt att komma och jaga hos er!1 kommentar på Säkerheten själv!:

Kommentarer RSS
Totte on den 22 oktober 2016 22:49
Mycket trevlig dag :) vi tackar dig med så mycket för att du kommer och jagar med oss, lika kul varje gång du och dom 4-benta kommer på besök :)
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment